Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-03@14:28:35 GMT

بررسی خطرات کرونا با یک ماشین حساب

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۸۶۶۱۳

بررسی خطرات کرونا با یک ماشین حساب

پژوهشگران استرالیایی، ابزاری شبیه به ماشین حساب ابداع کرده‌اند که می‌تواند خطر ابتلا به کووید-۱۹، مرگ و میر ناشی از آن و پیامدهای احتمالی واکسن را نشان دهد.

شاید ابزاری شبیه به ماشین حساب بتواند به مردم در درک عوامل خطر کووید-۱۹ و پیامدهای احتمالی واکسن کمک کند.

دکتر "کرستی شرت"(Kirsty Short)، سرپرست این پروژه گفت: این ماشین حساب کووید-۱۹ موسوم به "CoRiCal"، یک ابزار آنلاین است که می‌تواند به درک مزایا و خطرات واکسن کووید-۱۹ کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ابزار طوری طراحی شده است که بتواند به مردم در تصمیم‌گیری برای واکسیناسیون کمک کند و همچنین، به آنها امکان بدهد تا از احتمال ابتلا به کووید-۱۹ در شرایط متفاوت آگاه شوند.

شرت ادامه داد: کاربران می‌توانند به این ابزار دسترسی داشته باشند و سن، جنسیت، وضعیت انتقال بیماری و واکسیناسیون خود را در آن وارد کنند تا امکان محاسبه شخصی‌سازی شده خطر برای آنها فراهم شود. شما می‌توانید امکان ابتلا به کووید-۱۹ و مرگ و میر ناشی از این بیماری را در مورد خود بررسی کنید. همچنین، می‌توانید شانس خود را در مورد ایجاد یک لخته خون غیر معمول ناشی از واکسن "آسترازنکا"(AstraZeneca) مورد بررسی قرار دهید و این داده‌ها را در زمینه سایر خطرات مرتبط نیز مشاهده کنید.

ماشین حساب CoRiCal هنوز در مرحله آزمایش به سر می‌برد اما مطابق جدیدترین توصیه‌های بهداشتی و علمی از جمله ارزیابی پیامدهای مربوط به واکسن‌های "فایزر"(Pfizer) و "مدرنا"(Moderna)، بیماری‌هایی مانند چاقی، دیابت و کووید-۱۹، به طور مداوم به روزرسانی می‌شود.

گروهی از دانشمنان حوزه پزشکی، پزشکان، متخصصان همه‌گیرشناسی و کارشناسان آماری در پروژه CoRiCal شرکت کرده‌اند.

"جان لیت"(John Litt)، از پژوهشگران این پروژه گفت: من امیدوارم که CoRiCal بتواند به صرفه‌جویی در زمان کمک کند و یک روش دقیق را برای ارزیابی خطر ابتلا به کووید-۱۹ یا عوارض احتمالی واکسن ارائه دهد.

وی افزود: پزشکان، زمان زیادی را صرف می‌کنند تا خطرات کووید-۱۹ را برای بیماران خود توضیح بدهند. یک ابزار دقیق مبتنی بر شواهد می‌تواند به پزشکان در تسهیل روند واکسیناسیون کمک کند.

دکتر "اندرو برد"(Andrew Baird)، از پژوهشگران این پروژه گفت: CoRiCal با دوزهای تقویت‌کننده، سویه‌های جدید ویروس، واکسن‌های جدید، گروه‌های جوان‌تر، بازارهای بین‌المللی و حتی با بیماری‌های عمومی، قابل سازگاری است. این فناوری، احتمال خطر را با استفاده از جدول‌های ساده نشان می‌دهد تا مقایسه خطرات و پیامدهای ناشی از کووید-۱۹ یا واکسن‌ها به سادگی انجام شود.

وی افزود: شاید CoRiCal بتواند به استرالیا کمک کند تا به سوی واکسینه کردن ۹۰ تا ۹۵ درصد جمعیت یا حتی بیشتر از آن حرکت کند. هرچه میزان واکسیناسیون بالاتر باشد، برای افراد، جوامع، سلامت روان، خدمات بهداشتی و کشور بهتر خواهد بود./ایسنا

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ابتلا به کووید ۱۹ ماشین حساب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۶۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد

محمد مهدی کوثری، کارشناس رسانه در پاسخ به این سوال که نقش رسانه تا چه اندازه می‌تواند در تربیت بچه‌ها تأثیرگذار باشد؟ گفت: در حال حاضر، رسانه مثل هوا در زندگی همه ما جاری است. زیرا ما؛ از همه اقشار و سنین و با افکار و عقاید مختلف با رسانه درگیر هستیم و با این مقوله و ابزار ارتباطی کار می‌کنیم و از مزایای آن بهره مند می‌شویم. به همین دلیل، طبیعتاً اگر بتوانیم این فضا را به سمت بهره‌وری و استفاده بیشتر پیش ببریم و از مزایای آن در زمینه‌های مختلف آموزش، توانمندی‌های فردی و... بیشتر استفاده کنیم کمک کننده است؛ بنابراین هر قدر به این سمت برویم و پیشرفت کنیم بدنبال آن، می‌توانیم از ابزار رسانه نیز، بهتر بهره‌مند شویم.

این کارشناس رسانه با اشاره به فراگیری رسانه در زندگی افراد بعد از شیوع ویروس کرونا در سال‌های گذشته تصریح کرد: رسانه به ویژه فضای مجازی بعد از شیوع بیماری کرونا در میان گروه‌های مختلف سنی بسیار فراگیر شد و به همین دلیل، هرقدر بتوانیم منابع و آورده‌های رسانه‌ای بهتری را برای همه اقشار جامعه فراهم کنیم و در اختیار آن‌ها قرار دهیم مفیدتر است و الان هم، می‌بینیم که به لطف خدا، تولیدات رسانه‌ای ما بیشتر شده اند؛ هم در سازمان صدا و سیما و هم در خارج از آن؛ به طوری که در فضای مجازی شاهد تولید بعضی از برنامه‌های خوبی هستیم. 

کوثری با اشاره به نقش والدین برای هدایت فرزندان در استفاده از ابزار رسانه ادامه داد: هنر والدین این است که در وهله اول، بتوانند فضای خانواده را به سمت و سویی پیش ببرند تا فرزندان و افراد خانواده بتوانند آورده و بهره‌وری بهتری از رسانه داشته باشند و در مرحله بعدی، همه افراد خانواده هم بتوانند از این طریق رشد کنند و خانواده بتواند به سمت متعالی شدن و بهره‌وری بیشتر از این ابزار پیش برود.

این کارشناس رسانه افزود: با توجه به این‌که بخش عمده‌ای از فضای زندگی افراد را رسانه تشکیل می‌دهد حتی می‌توان خانواده را از طریق رسانه جهت داد که این موضوع می‌تواند از فرزندان شکل بگیرد چراکه رسانه می‌تواند این اختیار را به پدر و مادر دهد تا مطالبی که آموزش آن‌ها و دسترسی به این مطالب سخت و دشوار است را راحت‌تر در اختیار داشته باشند و باید توجه کرد که در بحث رسانه برای کودکان می‌توان از فضاسازی استفاده کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد
  • علت تخلیه نشدن آب و نشتی ماشین لباسشویی
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • خطر ۷ نوع آفت در کمین درختان تهران | نحوه مبارزه شهرداری با این خطرات
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • اختلاف حساب منجر به قتل یک جوان خویی شد