Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@09:14:26 GMT

بررسی خطرات کووید-۱۹ با یک ماشین حساب!

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۸۵۵۸۷

بررسی خطرات کووید-۱۹ با یک ماشین حساب!

پژوهشگران استرالیایی، ابزاری شبیه به ماشین حساب ابداع کرده‌اند که می‌تواند خطر ابتلا به کووید-۱۹، مرگ و میر ناشی از آن و پیامدهای احتمالی واکسن را نشان دهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از وب‌سایت رسمی دانشگاه کوئینزلند، شاید ابزاری شبیه به ماشین حساب بتواند به مردم در درک عوامل خطر کووید-۱۹ و پیامدهای احتمالی واکسن کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر "کرستی شرت"(Kirsty Short)، سرپرست این پروژه گفت: این ماشین حساب کووید-۱۹ موسوم به "CoRiCal"، یک ابزار آنلاین است که می‌تواند به درک مزایا و خطرات واکسن کووید-۱۹ کمک کند.

این ابزار طوری طراحی شده است که بتواند به مردم در تصمیم‌گیری برای واکسیناسیون کمک کند و همچنین، به آنها امکان بدهد تا از احتمال ابتلا به کووید-۱۹ در شرایط متفاوت آگاه شوند.

شرت ادامه داد: کاربران می‌توانند به این ابزار دسترسی داشته باشند و سن، جنسیت، وضعیت انتقال بیماری و واکسیناسیون خود را در آن وارد کنند تا امکان محاسبه شخصی‌سازی شده خطر برای آنها فراهم شود. شما می‌توانید امکان ابتلا به کووید-۱۹ و مرگ و میر ناشی از این بیماری را در مورد خود بررسی کنید. همچنین، می‌توانید شانس خود را در مورد ایجاد یک لخته خون غیر معمول ناشی از واکسن "آسترازنکا"(AstraZeneca) مورد بررسی قرار دهید و این داده‌ها را در زمینه سایر خطرات مرتبط نیز مشاهده کنید.

ماشین حساب CoRiCal هنوز در مرحله آزمایش به سر می‌برد اما مطابق جدیدترین توصیه‌های بهداشتی و علمی از جمله ارزیابی پیامدهای مربوط به واکسن‌های "فایزر"(Pfizer) و "مدرنا"(Moderna)، بیماری‌هایی مانند چاقی، دیابت و کووید-۱۹، به طور مداوم به روزرسانی می‌شود.

گروهی از دانشمنان حوزه پزشکی، پزشکان، متخصصان همه‌گیرشناسی و کارشناسان آماری در پروژه CoRiCal شرکت کرده‌اند.

"جان لیت"(John Litt)، از پژوهشگران این پروژه گفت: من امیدوارم که CoRiCal بتواند به صرفه‌جویی در زمان کمک کند و یک روش دقیق را برای ارزیابی خطر ابتلا به کووید-۱۹ یا عوارض احتمالی واکسن ارائه دهد.

وی افزود: پزشکان، زمان زیادی را صرف می‌کنند تا خطرات کووید-۱۹ را برای بیماران خود توضیح بدهند. یک ابزار دقیق مبتنی بر شواهد می‌تواند به پزشکان در تسهیل روند واکسیناسیون کمک کند.

دکتر "اندرو برد"(Andrew Baird)، از پژوهشگران این پروژه گفت: CoRiCal با دوزهای تقویت‌کننده، سویه‌های جدید ویروس، واکسن‌های جدید، گروه‌های جوان‌تر، بازارهای بین‌المللی و حتی با بیماری‌های عمومی، قابل سازگاری است. این فناوری، احتمال خطر را با استفاده از جدول‌های ساده نشان می‌دهد تا مقایسه خطرات و پیامدهای ناشی از کووید-۱۹ یا واکسن‌ها به سادگی انجام شود.

وی افزود: شاید CoRiCal بتواند به استرالیا کمک کند تا به سوی واکسینه کردن ۹۰ تا ۹۵ درصد جمعیت یا حتی بیشتر از آن حرکت کند. هرچه میزان واکسیناسیون بالاتر باشد، برای افراد، جوامع، سلامت روان، خدمات بهداشتی و کشور بهتر خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کووید 19 کروناویروس ماشین حساب واکسن دانشگاه کوئینزلند کرونا در جهان همه باهم علیه کرونا ابتلا به کووید ۱۹ ماشین حساب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۵۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران که کلیات آن در طرح جامع حمل و نقل ریلی پایتخت به تصویب رسیده و برای تعیین کریدور نهایی نیاز به مجوز‌های تکمیلی دارد، مورد بررسی مجدد قرار می‌گیرد؛ این مسیر ریلی –تونلی از آن جهت اهمیت بیشتری پیدا می‌کند که بدانیم با راه اندازی بخش توسعه شرقی خط ۲ دسترسی شبکه مترو به پردیس مسافری شرق تهران (پایانه جدید شرق) امکانپذیر می‌شود.

در جریان اقداماتی که برای بازسازی و راه اندازی پایانه جدید شرق مدنظر قرار گرفته است، موضوع اتصال این پردیس مسافری به شبکه حمل و نقل ریلی درون شهری مجدداً بررسی می‌شود. پروژه توسعه شرقی خط ۲ که اتفاقاً به پایانه جدید شرق ختم می‌شود، در طرح جامع حمل و نقل ریلی پایتخت مصوب شده است، اما مسیر و محل ایستگاه‌های آن باید مورد مطالعه مجدد قرار گرفته و مجوز‌های لازم را دریافت کند.

نکته مهم در مورد ادامه خط ۲ مترو به سمت شرق آن است که حدود ۱۴۰۰ متر از این مسیر حفاری و تونل سازی شده و با حفر ادامه تونل به میزان تقریبی ۳۶۰۰ متر دیگر، عملاً از ایستگاه فرهنگسرا به پردیس مسافری شرق دسترسی ایجاد می‌شود؛ حتی جانمایی ایستگاه پایانی این مسیر در طبقه منفی یک ساختمان اصلی پایانه جدید شرق هم صورت گرفته است.

گفتنی است در صورت تکمیل مطالعات مربوطه، اخذ مجوز‌های لازم و تامین به موقع منابع مالی، امکان اتصال ایستگاه مترو فرهنگسرا به پایانه جدید شرق تا پایان سال آینده وجود دارد. البته بررسی‌های لازم جهت ایجاد دیگر مد‌های حمل و نقل عمومی تا پردیس مسافری شرق نیز در حال انجام است و اگر امکان سنجی‌های صورت گرفته تایید شود، می‌توان به راه اندازی سایر سیستم‌های حمل و نقلی مثل قطار سبک شهری (ال آر تی) در این مسیر هم فکر کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط 2 مترو تهران
  • روند ۴۰ پروژه شاخص شهر را به‌صورت جزئی بررسی می‌کنم
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • علت تخلیه نشدن آب و نشتی ماشین لباسشویی
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • خطر ۷ نوع آفت در کمین درختان تهران | نحوه مبارزه شهرداری با این خطرات
  • بررسی وضعیت پروژه‌های تامین آب شرب در شهر و روستا‌های شهرستان پیرانشهر
  • اختلاف حساب منجر به قتل یک جوان خویی شد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال