Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-03@07:14:40 GMT

آشنایی با آزمون Sat ترکیه

تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۳۲۳۸۳

آشنایی با آزمون Sat ترکیه

به گزارش توران پارس آزمون Sat در اصل یعنی آزمون استعداد تحصیلی که به منظور تعیین استعداد و مهارت های تحصیلی دانش آموزان در بعضی از دانشگاه های کشور ترکیه استفاده میگردد، آزمون Sat از دانش آموزانی که 12 سال تحصیلی را گذرانده باشند گرفته میشود و هدف از این آزمون بررسی آمادگی دانش آموزان برای تحصیل در دانشگاه های ترکیه می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مسئول طراحی سوالات و نحوه برگذاری آزمون Sat ترکیه مدیر دانشگاه بوده و مسئولیت برگذاری آزمون نیز بر عهده موسسه های آموزشی در ترکیه می باشد، آزمون Sat ترکیه از ابتدا تا امروز تغییرات گسترده ای داشته است، در گذشته نام آن آزمون استعداد مدرسه ای بوده و سپس این نام به آزمون ارزیابی تحصیلی تغییر کرده و امروزه با نام Sat شناخته میشود.  
آزمون Sat ترکیه چیست ؟
آزمون Sat مختص افرادی می باشد که تصمیم به ورود به دانشگاه های ترکیه را دارند و داشتن نمره قبولی در این آزمون برای پذیرش در دانشگاه های این کشور بسیار موثر می باشد. از آنجایی که آزمون Sat به زبان انگلیسی می باشد یکی از الزامات ورود به دانشگاه های انگلیسی زبان در کشور ترکیه داشتن نمره قبولی در این آزمون می باشد، علاوه بر کشور ترکیه کشور های زیادی همانند انگلیس، آمریکا، استرالیا و نروژ نیز برای ارزیابی کردن دانش آموزان خود از آزمون ست استفاده میکنند.
قسمت های مختلف آزمون Sat ترکیه کدامند ؟
این آزمون به طور کلی به دو قسمت تقسیم میشود.
1 - آزمون عمومی
2 - آزمون تخصصی
متقاضیان ورود به دانشگاه در کشور ترکیه میتوانند در یک و یا هر دو این آزمون ها شرکت کنند، آزمون عمومی Sat مناسب متقاضیانی است که قصد پذیرش در مراکز آموزشی را دارند اما آزمون تخصصی Sat پیچیده تر بوده و افرادی که قصد دارند در دانشگاه های انگلیسی زبان کشور ترکیه پذیرفته شوند نیاز صد در صد به قبولی در این آزمون دارند، دقت داشته باشید که برای ثبت نام در آزمون ست ترکیه بایستی به صورت آنلاین درخواست خود را ثبت نمایید.
سوالات مختلف در آزمون ست ترکیه چیست ؟
مدرکی که پس از قبولی در این آزمون به متقاضیان ارائه میشود دارای اعتبار 5 ساله می باشد، این آزمون بخش های متنوعی داشته و متقاضیان باید به سوالات زیر پاسخ دهند.  
بخش درک مطلب آزمون Sat :
این بخش به سنجش مهارت متقاضیان در درک موضوعات و اطلاعات مرتبط با متن ارائه شده و کسب نظر شما در مورد آن متن میپردازد، که هر سوال در این بخش 4 گزینه برای انتخاب پاسخ را دارا می باشد، این بخش 52 سوال داشته که متقاضایان بایستی این تعداد سوال را در مدت 65 دقیقه پاسخ دهند همچنین برای ارائه پاسخ به این سوالات به هیچ دانش خاصی نیاز نبوده و مزمون اصلی این بخش سنجش درک مطلب متقاضیان می باشد.
متون ارائه شده در این بخش ممکن است قسمتی از یک متن ادبی و یا بخشی از اخبار اقتصادی و یا مطلبی از دانش های مختلف همچون فیزیک و شیمی باشد.
بخش نوشتار و زبان آزمون ست :
در این بخش از آزمون سه معیار اصلی زبان شناسی مورد سنجش واقع میشود و توانایی متقاضیان در خواندن، پیدا کردن اشتباهات نگارشی و تصحیح آن اشتباهات مورد ارزیابی قرار میگیرد.
بخش ریاضی آزمون Sat :
در این بخش از آزمون توانایی متقاضیان در حل مسائل ریاضی، هندسه، جبر، احتمالات و استفاده از فرمول های ریاضی در حل این مسائل ارزیابی میشود، اکثر سوالات این بخش  گزینه ای بوده اما برخی از سوالات نیازمند روش حله مسئله و پیدا کردن جواب صحیح آن مسائل می باشد، آزمون ریاضی دارای دو بخش می باشد که در بخش اول 25 دقیقه زمان برای حل 20 سوال به متقاضی داده میشود و متقاضی مجاز به استفاده از ماشین حساب در این بخش خواهد بود، در بخش دوم 55 دقیقه زمان برای حل 38 سوال با استفاده از ماشین حساب به متقاضی داده میشود.
بخش مقاله نویسی آزمون Sat ترکیه :
این آزمون مهارت آنالیز و نوشتن مقاله را در متقاضیان ارزیابی میکند، پاسخ دادن به سوالات این بخش اختیاری است اما برای پذیرفته شدن در دانشگاه ها و مراکز آموزشی معتبر بایستی به سوالات این بخش پاسخ دهید، مدت زمان پاسخ به سوالات این بخش از آزمون 50 دقیقه بوده و متقاضی بایستی با استفاده از ایده هایی که در ذهنش دارد و الهام از تجربیات شخصی خود به نوشتن مقاله ای بپردازد.
نمره دهی در آزمون Sat ترکیه :
هر بخش از این آزمون بین 200 تا 800 نمره دارد که نمره هر داوطلب در آن بین 400 تا 1600 خواهد بود و بخش مقاله نویسی این آزمون نیز بین 1 تا 6 نمره دارد، پس از شرکت در این آزمون نمره شما در هیئت علمی دانشگاه بررسی شده و در صورت قبولی از دانشگاه ها و موسسات پذیرش خواهید گرفت.
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در آزمون Sat ترکیه :
1 - شناسنامه عکس دار و یا کارت شناسایی معتبری که مورد تایید دولت و موسسه ای که متقاضی اخیرا در آن تحصیل کرده باشد.
2 - اصل مدارک شناسایی و تحصیلی
3 - عکس روی برگه روی آزمون متقاضی بایستی با عکس شناسنامه وی مطابقت داشته باشد.
4 - اسناد ارسالی متقاضیان بایستی به زبان انگلیسی بوده و کپی های آن واضح باشد.
5 - متقاضیان بایستی از نظر جسمی و روانی سالم باشند.
کارت های شناسایی معتبر برای ارائه در آزمون Sat ترکیه :
1 - گواهینامه رانندگی معتبر و مورد تایید دولت
2 - کارت دانش آموزی معتبر از موسسه ای که متقاضی از آن فارق التحصیل شده است
3 - گذرنامه معتبر
4 - کارت پایان خدمت
5 - کارت شناسایی ملی  
شرایط استفاده از ماشین حساب در آزمون Sat ترکیه :
با توجه به اینکه در بخش ریاضی آزمون Sat استفاده از ماشین حساب مجاز می باشد بایستی از قوانین زیر پیروی شود.
1 - هر متقاضی بایستی ماشین حساب شخصی خود را به همراه داشته باشد و در حین آزمون اجازه استفاده مشترک از یک ماشین حساب به افراد داده نمیشود.
2 - استفاده از ماشین حساب تنها در هنگام پاسخ به سوالات بخش ریاضی مجاز است.
3 - در صورتی که ماشین حساب مورد استفاده صفحه نمایشی بزرگتر از 1 اینچ داشته باشد مسئول برگذاری آزمون محل استقرار شما را تغییر میدهد.
4 - متقاضیان بایستی از ماشین حساب های باتری خور استفاده کنند.
5 - استفاده از ماشین حساب های نموداری، ماشین حساب های مهندسی و ماشین حساب های چند منظوره در آزمون Sat بلامانع می باشد.
6 - ماشین حساب تلفن همراه، ساعت های هوشمند و یا هر نوع دستگاه الکترونیکی قابل حمل و ماشین حساب هایی که توانایی اتصال به اینترنت و شبکه های بی سیم را دارند مجاز نمی باشند..
هزینه آزمون ست ترکیه :
هر متقاضی برای ثبت نام در آزمون Sat بایستی 47.50 دلار هزینه بپردازد و متقاضیانی که قصد انجام آزمون مقاله نویسی را هم دارند بایستی 64.50 دلار هزینه پرداخت کنند.
روش های ثبت نام در آزمون Sat ترکیه :
برای ثبت نام در آزمون Sat ترکیه میتوانید از طریق وب سایت آزمون و یا از طریق ایمیل اقدام کنید.
ثبت نام از طریق ایمیل :
شرایط ثبت نام از طریق ایمیل در آزمون ست ترکیه به صورت زیر می باشد.
1 - متقاضیانی که توانایی پرداخت هزینه آزمون را به صورت نقدی و یا چک دارند.
2 - متقاضیان بالای 13 سال
3 - متقاضیانی که قادر به آپلود عکس دیجیتالی در مراحل ثبت نام آنلاین نمی باشند.
4 - متقاضیانی که نمره دهی به آنها از طریق آژانس های بین المللی آزمون Sat می باشد.
5 - متقاضیانی که تمایل دارند محل آزمون در نزدیکی محل زندگی آنها باشد.
نحوه آماده شدن برای آزمون Sat ترکیه :
آزمون Sat اختصاصا بر روی مهارت های فردی افراد متمرکز است و هدف از برگذاری این آزمون ارزیابی تمامی اطلاعاتی است که در طول 12 سال تحصیلی به شما یاد داده شده است، نمونه هایی از برگذاری این آزمون در سطح فضای مجازی موجود می باشد که متقاضیان میتوانند این آزمون های نمونه را برای آماده سازی بیشتر برای آزمون اصلی بررسی کنند همچنین سایت هایی نیز وجود دارند که متقاضیان میتوانند برای محک زدن خود در آزمون های آزمایشی آن شرکت کنند.
https://touranpars.ir
نکاتی مهم در مورد آزمون ست :
1 - از مهمترین مواردی که متقاضیان بایستی در نظر داشته باشند اختصاص دادن زمان درست برای پاسخگویی به هر سوال می باشد، دقت داشته باشید که هر بخش از آزمون Sat ترکیه زمانی مشخص برای پاسخگویی دارد.
2 - در ابتدای امر پس از اینکه برگه سوالات را تحویل گرفتید به تعداد سوالات و زمان اختصاص داده شده به آن بخش از آزمون دقت کرده و زمانی مشخص برای حل کردن به هر سوال اختصاص دهید و سعی داشته باشید تا زمان زیادی را صرف پاسخ دادن به یک سوال سخت نکنید.
3 - حتما قبل از شرکت در آزمون اصلی چند آزمون آزمایشی را بگذرانید تا نحوه مدیریت زمان در طول پاسخ به سوالات آزمون را بیاموزید، دقت داشته باشید که اصلی ترین نکته ای که به شما در آزمون اصلی کمک میکند آشنایی با روش پاسخ به سوالات و بالا بودن سرعت عمل شما در پاسخ به هر سوال می باشد.
4 - سعی کنید پیش از آزمون استرس را از خود دور کنید و با اعتماد به نفسی بالا به سالن امتحان وارد شوید.
 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آزمون Sat ترکیه آزمونSat استفاده از ماشین حساب برای ثبت نام در آزمون قبولی در این آزمون ثبت نام در آزمون Sat آزمون Sat ترکیه پاسخ به سوالات ماشین حساب بخش از آزمون داشته باشید کشور ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۲۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با ۸ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز

دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو با حضور هشت نامزد راه یافته به این دور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی همزمان در کشور یازدهم اسفند ۱۴۰۲ در ۱۳ حوزه انتخابیه آذربایجان شرقی برگزار شد و ۵۱۲ نامزد برای تصدی ۱۹ کرسی مجلس با هم رقابت کردند که در پایان ۱۳ نفر به طور مستقیم در دور اول راهی مجلس شدند و ۱۲ نفر نیز برای تعیین ۶ نماینده سه حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر، میانه و شبستر به دور دوم راه یافتند.

مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی روز بیست و یکم اردیبهشت ماه در ۲۱ حوزه و با رقابت ۸۸ نامزد راه یافته به این مرحله برگزار و فهرست اسامی راه یافتگان از سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت ماه از سوی فرمانداران منتشر می شود و نامزدهای راه یافته به این مرحله از ساعت هشت صبح پنجشنبه سیزدهم تا هشت صبح بیستم اردیبهشت ماه فرصت دارند تا برنامه های خود را در قالب تبلیغات انتخاباتی ارائه کنند.

در دور نخست انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه سال گذشته در حوزه انتخابیه «تبریز، آذرشهر و اسکو» روح اله متفکرآزاد با کسب ۱۰۹ هزار و ۸۹۹ رای معادل ۲۷.۳۶ درصد آرا و مسعود پزشکیان با ۹۵ هزار و ۹۹۳ رای معادل ۲۳.۹ درصد آرا به عنوان نماینده مردم از این حوزه راهی بهارستان شدند.

اما علی جعفری آذر با ۶۷ هزار و ۵۵۲ رای، جواد عبادی با ۶۱ هزار و ۷۷۷ رای، علیرضا منادی ۵۶ هزار و ۲۴۴ رای، رضا صدیقی ۵۵ هزار و ۱۷۷ رای، علی آجودان زاده ۵۳ هزار و ۹۲۲ رای، محمد حسین فرهنگی ۴۹ هزار و ۹۵۸ رای، سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی ۴۳ هزار و ۳۸۲ رای و علیرضا نوین با ۴۱ هزار و ۳۷۵ رای برای کسب چهار کرسی دیگر مجلس از این حوزه به دور دوم راه یافتند.

علی جعفری آذر

علی جعفری آذر در دور نخست انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو با کسب ۶۷ هزار و ۵۵۲ رای در جایگاه سوم ایستاد و راهی دور دوم شد.

وی متولد سال ۱۳۴۸ در تبریز است و دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد حقوق عمومی بوده و از سوابق وی می توان به فرماندار شهرستان تبریز، مدیرکل ثبت احوال آذربایجان شرقی، مدیر حقوقی و فرهنگی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و نامزد یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو اشاره کرد.

جواد عبادی

جواد عبادی متولد سال ۱۳۵۳ در شهر تبریز است، مدرک تحصیلی وی دکترای اقتصاد و تحصیلات حوزوی است و از سوابق وی می‌توان به عضو شورای فقهی بانک مرکزی، تدریس در دانشگاه‌ها و حوزهای علمیه در مقطع دکترا اشاره کرد.

عبادی در دور نخست انتخابات در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو با ۶۱ هزار و ۷۷۷ رای در جایگاه چهارمی ایستاد و یکی از هشت نامزد راه یافته به دور دوم از این حوزه انتخابیه شد.

علیرضا منادی

علیرضا منادی متولد سال ۱۳۴۸ تبریز است و در دور نخست با ۵۶ هزار و ۲۴۴ رای و قرار گرفتن در جایگاه پنجمی، به مرحله دوم انتخابات راه یافت.

استاد و کارمند دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، نماینده چهار دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو، صاحب امتیاز آزمایشگاه تشخیص طبی در تهران و مولف ۶ جلد کتاب از جمله سوابق این نماینده اصولگرا است.

رضا صدیقی

رضا صدیقی در سال ۱۳۴۴ در تبریز متولد شده است و در دور نخست انتخابات با ۵۵ هزار و ۱۷۷ رایی که به دست آورد در جایگاه ششمی ایستاد و راهی دور دوم شد.

مشاور فرماندهی سپاه عاشورا، مسئولیت و فرماندهی در رده های مختلف سپاه عاشورا، حضور فعال در جبهه (دوران دفاع مقدس) و فرماندار شهرستان اهر از جمله سوابق وی است.

علی آجودان زاده

علی آجودان زاده متولد سال ۱۳۵۵ در تبریز بوده و فارغ التحصیل رشته دکترای پزشکی مدیریت سلامت و فرزند شهید است در دور نخست با ۵۳ هزار و ۹۲۲ رای در رده هفتمی قرار گرفت و راهی دور دوم شد.

از جمله سوابق و فعالیت‌های وی می توان به پزشک پایش سلامت جانبازان ویژه (شیمیایی، قطع نخاع) استان آذربایجان شرقی، مدیر کلینیک‌های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی استان، عضو اصلی هیئت مدیره و خزانه دار مجمع خیرین سلامت استان عضو شورای سیاستگذاری نماز جمعه استان اشاره کرد.

محمدحسین فرهنگی

محمد حسین فرهنگی متولد سال ۱۳۴۰ در تبریز و دارای مدرک تحصیلی دکترای تخصصی فقه و مبانی حقوق اسلامی است.

از سوابق وی می‌توان به استاد دانشگاه، عضو هیات علمی دانشگاه، قائم مقام و ریاست ستاد لشکر عاشورا، فرمانده بسیج آذربایجان شرقی، رییس سازمان بسیج دانشجویی کشور، دبیر منطقه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی، معاون آموزشی و فرهنگی لشکر عاشورا و پنج دوره متوالی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد.

وی در دور نخست انتخابات مجلس شورای اسلامی ۴۹ هزار و ۹۵۸ رای کسب کرد و با ایستادن در رده هشتمی راهی دور دوم شد.

سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی متولد ۱۳۴۱ تبریز است و در دور نخست با کسب ۴۳ هزار و ۳۸۲ رای و قرار گرفتن در مکان نهمی به دور دوم راه یافت.

وی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس هفتم، هشتم و یازدهم بوده و در مجلس هفتم و هشتم عضو هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان، در مجلس هفتم نایب رئیس کمیسیون فرهنگی، در مجلس هشتم عضو هیئت رئیسه مجلس بوده و در دولت دهم معاون امور مجلس رئیس‌جمهور، معاون رئیس‌جمهور در اجرای قانون اساسی و مسئولیت امور روحانیت را برعهده داشت.

علیرضا نوین

علیرضا نوین متولد سال ۱۳۴۰ در محله کوچه باغ تبریز و جانباز ۳۵ درصد دارای مدرک تحصیلی دکترای برنامه ریزی شهری در گرایش شهرسازی از دانشگاه تبریز است.

از سوابق اجرایی وی می توان به مسئول بسیج شهرستان تبریز، مسئول نیروی انسانی سپاه، فرمانده گردان مهندسی رزمی سپاه، رییس ستاد لشکر عاشورا، معاون مهندسی نیروی زمینی سپاه، شهردار تبریز از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۲، نامزد دوره هفتم و دهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو اشاره کرد.

کد خبر 749237

دیگر خبرها

  • متقاضیان جهش تحصیلی در کردستان از ۱۵ اردیبهشت نوبت گیری کنند
  • آشنایی با 10 بازیکن تند و تیز لیگ قهرمانان اروپا (+عکس)
  • ژوزه مورایس نشست خبری را ترک کرد
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در کرمانشاه
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • دفترچه­ سوالات آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت اول)
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات در میانه و شبستر
  • تراکتور فردا سرمربی خود را معرفی می‌کند!
  • بازیگران «نون خ 5» با مخاطبان گفتگو کردند
  • آشنایی با ۸ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز