Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، میثم زالی امروز در مراسم بزرگذاشت روز صنعت و معدن در کرمان اظهار داشت: تعیین و تکلیف بدهی معوقه در سقف موانع صاراتی بر عهده ستاد تسهیل رفع موانع تولید گذاشته شده و این کارگروه با حضور ۱۲ وزیر در تهران تشکیل و به تبع آن در استان‌ها این کارگروه به ریاست استاندار و حضور مقامات ارشد استان با همه‌جانبه نگری نسبت به واحد تولیدی اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ما از همه دستگاه‌های اجرایی و شبکه بانکی کشور فقط اجرای قانون را می‌خواهیم، ادامه داد: یکی از مشکلات تولیدکنندگان با بانک‌ها این است که نسخه‌ای از قرارداد تسهیلات را در اختیار تولیدکننده قرار نمی‌دهند و بیش از ۹۰ درصد تولیدکنندگان ما از ابتدایی‌ترین حقوق خود محروم هستند.

زالی عنوان کرد: یکی دیگر از مشکلات تولیدکنندگان با بانک‌ها، محاسبه بدهی تولیدکنندگان به بانک‌ها است به عنوان مثال در یک جلسه‌ای که داشتیم یک واحد تولید اقرار کرده، ۱۰ میلیارد به بانک بدهی دارم اما بانک ۷۰۰ میلیارد تومان مطالبه کرد.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید وزارت صمت ابراز داشت: من از بانک خواستم نحوه محاسبه را ارائه کند و ان ماشین حسابی که با آن حساب می‌کنند را در اختیار ما قرار دهند و یاد بدهند به ما چگونه ۱۰ میلیارد تومان به ۷۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

زالی بیان کرد: مطالبه بلاوجهی که بانک‌ها از تولیدکنندگان دارند اگر اجابت نشود منجر به تعطیلی واحد تولیدی می‌شود.

وی تاکید کرد: اگر امروز در ستاد تسهیلات رفع موانع با تخلف دستگاه‌های پول استان برخورد نکنیم  دیگر چه انگیزه‌ای برای کارآفرین و سرمایه‌گذار باقی می‌ماند که در این کشور کار کند.

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید وزارت صمت خاطرنشان کرد: ما قوانین خوب داریم اما اجرای قانون را از دستگاه‌های اجرایی می‌خواهیم و درخواست داریم این قانون را در مجلس بگذرانید مصوبات ستاد رفع موانع تولید برای همه دستگاه‌ها لازم‌الاجرا است.

نیاز است قوانین را مهندسی کنیم

سیدعبدالوهاب سهل‌آبادی رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت کشور اظهار داشت: بزرگترین مشکل تولید کننده دغدغه‌هایی است که هر روز برایش ایجاد می‌شود، بیماری پشت بیماری، درد پشت درد، ما نمی‌توانیم روزی بیدار شویم و یک طرح جدیدی علیه خودمان نبینیم.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت کشور افزود: اگر ما حق بیمه‌مان را تامین نکنیم و پرداخت نکنیم فورا جریمه می‌شویم و جریمه خیلی سخت است اما از آن بدتر دفترچه بیمه کارگر ما را تامین نمی‌کند، اما به زور بهره و جریمه را می‌گیرند و در قانون به صراحت گفته که تامین اجتماعی حق این کار را ندارد اما در همه استان‌ها این کار انجام می‌شود.

سهل‌آبادی بیان کرد: امروز کارگری که حقوق معوق دارد وضعیت گرانی و معیشت بیچاره‌اش می‌کند و برای یک امکانات کوچک، تامین اجتماعی امکانی را فراهم نمی‌کند.

وی با طرح این سوال که استان معدنی کرمان که دارد صنعتی می‌شود چه کمکی در زمینه تهیه ماشین‌آلات معدنی به آن شده است؟ افزود: کدام معدن‌کاری بدون تسهیلات بانکی می‌تواند لودر ۸ میلیاردی خریداری کند؟ بانک‌ها امروز به هیچ وجه محل مورد کار در معدن را مورد وثیقه در کار قبول نمی‌کنند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت کشور عنوان کرد: این روزرا جشن گرفتیم تا به دنیا ثابت کنیم که  در سخت‌ترین شرایط و  تحریم‌ها توانسته‌ایم صادرات داشته باشیم، در سال جهش تولید همه جهش را در این می‌بینیم که تولید، صنعتگران با خرد جمعی توانستند کارهای بزرگی برای کشور در زمان ابتدایی ویروس کرونا انجام دهند.

سهل‌آبادی بیان داشت: به عنوان مثال ماسکی که الان برای پیشگیری از ویروس کرونا استفاده می‌شود در مدت بسیار کوتاهی تولید شد و نیازهایی که به کشورهای خارحی داشتیم را برطرف کردیم و در این زمینه خود صادر کننده شدیم.

وی ادامه داد: اگر صنعت کشور درست از سوی مسئولان حمایت شود در این زمینه به پیشرفت‌های زیادی دست خواهیم یافت، نیاز است قوانین را مهندسی کنیم زیرا خیلی قوانین در کشور داریم که نیاز دارد تغییر کند.

انتهای پیام/۸۰۰۱۸/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: بانک ها حقوق کرمان تسهیلات رفع موانع تولید دستگاه ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۷۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است

به گزارش خبرنگار مهر، علی بحرانی سه شنبه شب در نشست با قائم مقام بانک صنعت و معدن کشور افزود: یکی از ظرفیت های خوب شهرستان در حوزه معدن است.

وی بیان کرد: از طرحهای اقتصادی که زمینه اشتغال جوانان فراهم می کند حمایت می شود.

فرماندار دشتی نیز گفت: ۲۵ درصد معادن استان در شهرستان دشتی است

بحرانی یادآور شد: از حمایت های بانک صنعت و معدن از طرحهای صنعتی تقدیر می شود.

کد خبر 6093650

دیگر خبرها

  • رئیس قوه قضائیه: چرخه معیوب سرمایه گذاری درکشور نیاز به اصلاح دارد
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • هدیه روز معلم به حساب بازنشستگان هم واریز می‌شود؟