Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرعامل باشگاه ماشین سازی تبریز گفت: از فیفا تقاضا کردیم پنجره ما را باز کند تا در آینده شیمبا شماره‌حساب جدیدی به ما بدهد. تاریخ انتشار: 19:46 - 07 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۱۰۱۳

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری میزان و به نقل از باشگاه ماشین‌سازی تبریز، هوشنگ نصیرزاده در خصوص آخرین وضعیت پرداخت طلب لوسیانو پریرا برای باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی سبزپوشان تبریز اظهار کرد: شماره حسابی که شیمبا به ما داده، مربوط به یکی از زیرمجموعه‌های شرکتی چینی مستقر در کشور هنگ‌کنگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به صورت آزمایشی ۱۰ هزار دلار به این حساب واریز کردیم، اما این پول برگشت خورد. به همین خاطر نامه‌ای به فیفا ارسال و فیش را ضمیمه آن کردیم و گفتیم که واریز آزمایشی ما به آن حساب به دلیل مشکلاتی که داشت انجام نشد و برگشت خورده است. با توجه به اینکه به نظر می‌رسد این حساب اعتبار کافی را ندارد و باید حتماً به نام شخص بازیکن باشد و نه یک شرکت، از فیفا تقاضا کردیم پنجره ما را باز کند تا در آینده شیمبا شماره‌حساب جدیدی به ما بدهد. با این حال ظاهراً نامه ما به تعطیلات سال نو میلادی خورده و فعلاً پاسخی به آن داده نشده است.

نصیرزاده در مورد پرداخت طلب ادسون هنریکه بازیکن اسبق ماشین سازی عنوان کرد: ما به این بازیکن ۳۰ هزار دلار بدهکار بودیم و از طریق واسطه این پول را به حسابش در بانک برزیلی واریز کردیم. این موضوع شبیه موضوع استراماچونی شده است. بانک مرکزی برزیل به این بازیکن اعلام کرده اگر این پول مربوط به رای فیفا است، باید توسط حساب همان باشگاه پرداخت شود، در حالی که هیچ باشگاه ایرانی‌ای حسابی در خارج از کشور ندارد. هنریکه روز گذشته با من تماس گرفت و گفت که بانک مرکزی برزیل اعلام کرده باید پرداخت‌کننده را مشخص کنند که از نمایندگان باشگاه بوده یا خیر. این موضوعی است که هر روز کار را برای باشگاه‌های ایرانی سخت‌تر می‌کند. امروز یک نامه به بانک مرکزی برزیل ارسال کردیم و فرد را از عوامل باشگاه معرفی کردیم و امیدواریم مشکل حل شود.

نصیرزاده در ادامه تصریح کرد: ضمن اینکه مبلغ ۵ هزار فرانک هم به خاطر برخی از دیرکرد‌ها توسط فیفا جریمه شدیم که آن را در زوریخ توسط یک واسطه به حساب فدراسیون جهانی فوتبال واریز کردیم. حساسیت این پرونده به دلیل این بود که توسط کمیته انضباطی به ما ابلاغ شده بود و نه کمیته حل اختلاف فیفا.

مدیرعامل باشگاه ماشین‌سازی در پاسخ به این سؤال که آیا سرمربی تیم لیستی را ارائه داده، عنوان کرد: خطیبی تیم را در ابتدای فصل خیلی خوب بست، تیم چیدمان خوبی دارد و نتایجی که گرفتیم به دلیل یارگیری بسیار خوبی است که اول فصل انجام شد، اما در ایران با فقر مهاجم روبه‌رو هستیم. خطیبی لیست را داده، اما تا زمانی که مشکل شیمبا حل نشود پنجره باز نمی‌شود و در این زمینه فیفا باید با ما همکاری کند.

نصیرزاده در مورد چگونگی رفع این مشکل گفت: برای این موضوع یک وکیل سوئیسی استخدام کردیم، او در اتاق حل فیفا کار می‌کرده و جزو افرادی است که آشنایی خوبی با قوانین این نهاد دارد. صددرصد امیدوار هستیم که این مشکل با کمک او حل شود. تمام بازیکنان خارجی تا زمانی که در ایران هستند باید طلب‌شان تسویه شود و اگر از ایران خارج شوند، مشکل‌ساز می‌شوند.

وی در مورد جزیئات لیست ارائه شده توسط سرمربی تیم افزود: جزئیات این لیست را نمی‌توان گفت، اما می‌توانم بگویم که تأکید بیشتر رسول خطیبی در خط حمله تیم و جذب مهاجم خارجی است.

مدیرعامل باشگاه ماشین‌سازی در مورد پرداخت مطالبات بازیکنان اظهار داشت: برای پرداخت پول مشکلی نداریم و ظرف روز‌های آینده مبلغی را به حساب آن‌ها واریز می‌کنیم. نمی‌توانم درصد این واریزی را بگویم. یکی از مشکلات باشگاه‌های ایرانی، عیان کردن درصد پرداختی‌هاست در صورتیکه این مسئله نباید رسانه‌ای شود.

نصیرزاده در خصوص اینکه عزیز معبودی اعلام کرده برای جدا شدن از ماشین سازی با مدیران باشگاه صحبت کرده و امیدوار است که او را درک کنند، گفت: علت اصلی موفقیت‌ها هماهنگی فکری و ذهنی بازیکنان با یکدیگر است. یک راه را شروع کردیم و امیدواریم بازیکنان تا پایان فصل با ما همکاری کنند. کسی که باید درک کند بازیکن است، پنجره نقل و انتقالاتی بسته شده است و فعلا نمی‌توانیم کسی را جایگزین کنیم. عزیز یکی از بهترین بازیکنان فوتبال ایران است و می‌تواند در چند پست به صورت تخصصی بازی کند. او با ما صحبت کرده، اما این صحبت‌ها به شکل جدی نبوده است. من از بازیکنان تیمم تشکر می‌کنم که نتایج خوب گرفتند و صبر و حوصله به خرج می‌دهند تا مشکلات حل شود.

بیشتر بخوانید: واکنش نصیرزاده به شکایت بازیکن اسکاتلندی از ماشین‌سازی

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ماشین سازی ماشین سازی هوشنگ نصیرزاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۰۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید

پژوهشگران می‌گویند سطوح بالاتر کربن دی اکسید (CO۲) به این معنی است که ویروس‌ها طول عمر بیشتری خواهند داشت و افراد بیشتری را آلوده می‌کنند، بنابراین باز کردن پنجره می‌تواند یک راه موثر برای کم کردن ویروس‌های معلق در هوا باشد.

کربن دی اکسید یک عمل کلیدی برای بیشتر زنده ماندن ویروس‌های معلق در هوا و در نتیجه احتمال انتشار بیشتر آنهاست؛ بنابراین باز کردن پنجره می‌تواند یک راه علمی برای جلوگیری از انتشار ویروس‌های تنفسی نسبت به آنچه که در ابتدا پیش‌بینی شده بود، باشد.

به نقل از ان‌ای، با ظهور کووید-۱۹، جهان یاد گرفت که بودن در فضای نزدیک با فرد یا افراد دیگر چگونه می‌تواند خطر ابتلا به این ویروس را افزایش دهد.

اکنون تحقیقات جدید به رهبری پژوهشگران دانشگاه بریستول در بریتانیا یک پاسخی به این پرسش داده است که چگونه و چرا ویروس‌های تنفسی موجود در هوا برای مدت طولانی‌تری در فضا‌های بسته باقی می‌مانند. آنها می‌گویند پای کربن دی اکسید در میان است.

آلن هادرل، سرپرست و نویسنده ارشد این مطالعه و محقق ارشد علوم هواپخش در دانشکده شیمی دانشگاه بریستول می‌گوید: ما می‌دانستیم که ویروس عامل کووید-۱۹ موسوم به SARS-CoV-۲ مانند سایر ویروس‌ها، از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم، پخش می‌شود، اما این مطالعه نشان‌دهنده پیشرفت بزرگی در درک ما از این است که دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد و مهم‌تر اینکه چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد.

کربن دی اکسید (CO۲) یک شاخص خوب برای سنجش تهویه در یک فضای داخلی است. تعداد افراد در یک اتاق بر غلظت CO۲ تأثیر می‌گذارد و از آنجایی که هم کربن دی اکسید و هم ویروس‌های تنفسی دیگر در هوای بازدمی وجود دارند، منطقی است که از غلظت CO۲ به عنوان شاخصی برای خطر انتقال ویروس استفاده شود.

در اینجا ما باید کمی عمیق‌تر به بررسی تنفس بپردازیم. PH بالای (قلیایی) بازدم ناشی از ترشحات تنفسی است که از آن منشاء می‌گیرد. به عنوان مثال، بزاق و مایع ریه حاوی سطوح بالایی از بی‌کربنات قلیایی هستند. pH قطرات خارج شده در تنفس با تبخیر بی‌کربنات به گاز CO۲ تغییر می‌کند، اما تحت تأثیر عواملی مانند رطوبت نسبی، اندازه قطرات و غلظت CO۲ در محیط قرار می‌گیرد.

از آنجایی که تصور می‌شود PH محرک عفونت‌پذیری ویروس‌های معلق در هوا باشد، پژوهشگران بررسی می‌کنند که آیا غلظت CO۲ محیط بر پایداری ویروس‌های موجود در هوا (هوا پایداری) و خطر انتقال آنها تأثیر می‌گذارد یا خیر.

در شرایط همه‌گیری کووید-۱۹ از مانیتور‌های سنجش CO۲ برای تخمین تهویه ساختمان استفاده شد. هوای معمولی خارج از منزل حاوی حدود ۴۰۰ قسمت در میلیون (ppm) کربن دی اکسید است. در فضا‌های داخلی معمولی و دارای تهویه مناسب، غلظت بین ۴۰۰ تا ۱۰۰۰ ppm است. در فضا‌های دارای تهویه ضعیف، غلظت CO۲ می‌تواند از ۲۰۰۰ ppm بیشتر شود و در محیط‌های شلوغ‌تر از ۵۰۰۰ ppm بالاتر رود.

پژوهشگران با تغییر غلظت CO۲ در هوا بین ۴۰۰ ppm و ۶۵۰۰ ppm، ارتباط بین غلظت CO۲ و مدت زمانی که ویروس‌های موجود در هوا عفونی می‌مانند را تأیید کردند.

در مقایسه با CO۲ معمولی جو که حدود ۵۰۰ ppm است، افزایش متوسط در CO۲ از ۴۰۰ ppm به ۸۰۰ ppm در محدوده یک اتاق با تهویه خوب منجر به افزایش قابل توجهی در هواپایداری ویروس برای همه سویه‌های ویروس SARS-CoV-۲ از جمله دلتا، بتا و اومیکرون پس از دو دقیقه شد. ضمن اینکه تفاوتی در میزان عفونت و سرایت‌پذیری بین ۸۰۰ و ۶۵۰۰ ppm مشاهده نشد.

افزایش غلظت CO۲ عمیقاً بر سرایت‌پذیری SARS-CoV-۲ در طول زمان تأثیر گذاشت. در مقایسه با هوای معمولی، زمانی که غلظت کربن دی اکسید ۳۰۰۰ ppm بود (مشابه غلظت یک اتاق شلوغ) ویروس‌ها پس از ۴۰ دقیقه تقریباً ۱۰ برابر بیشتر عفونی باقی ماندند.

هادرل می‌گوید: این رابطه روشن می‌کند که چرا رویداد‌های اَبَرپخش‌کننده ممکن است تحت شرایط خاصی رخ دهند. PH بالای قطرات بازدمی حاوی ویروس SARS-CoV-۲ احتمالاً عامل اصلی عفونت است. CO۲ هنگامی که با قطرات برهمکنش می‌کند مانند یک اسید عمل می‌کند. این باعث می‌شود که pH قطرات کمتر قلیایی شود و در نتیجه ویروس درون آنها با سرعت کمتری غیرفعال شود.

خوشبختانه توصیه پژوهشگران برای کاهش عفونت ویروسی یک توصیه ساده است.

هادرل می‌گوید: به همین دلیل است که باز کردن یک پنجره یک استراتژی کاهش موثر است، زیرا هم از نظر فیزیکی ویروس را از اتاق خارج می‌کند و هم باعث می‌شود قطرات هواپخش برای ویروس سمی‌تر شوند.

با توجه به تمرکز جهانی بر کاهش CO۲ جو که دانشمندان اقلیم پیش‌بینی می‌کنند در دهه‌های آینده به بیش از ۵۵۰ ppm افزایش یابد، پژوهشگران می‌گویند یافته‌های آنها پیامد‌های گسترده‌تری دارد.

هادرل می‌گوید: بنابراین، این یافته‌ها پیامد‌های گسترده‌تری نه تنها در درک ما از انتقال ویروس‌های تنفسی، بلکه اینکه چگونه تغییرات در محیط ما ممکن است احتمال همه‌گیری‌های آینده را تشدید کند، دارد.

وی افزود: داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو می‌تواند با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.

این مطالعه در مجله Nature Communications منتشر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • فیفا در آستانه تغییر یک قانون مهم؛ لغو ممنوعیت برگزاری لیگ‌های داخلی در خارج از کشور
  • معاون وزیر دفاع جمهوری آذربایجان با سرتیپ نصیرزاده دیدار کرد
  • رویارویی تیم ملی فوتبال روسیه با بلاروس در مینسک
  • بهره‌مندی هرچه بیشتر از علم و پژوهش با برجسته‌سازی معنویت، نیاز پیش‌ِ روی ما به حساب می‌آید
  • امیر نصیرزاده: وضعیت دانشگاه‌های آمریکا نشان می‌دهد بیداری بزرگی رخ داده است
  • امیر نصیرزاده: «وعده صادق» معادلات بین المللی را تغییر داد
  • نقص فنی علت توقف قطار مشهد به تهران اعلام شد
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • فیلم/ لحظه ورود پلیس از پنجره طبقه دوم دانشگاه کلمبیا
  • پست جدید جیانی اینفانتینو کنار مهدی تاج؛ تبریک به ایران + عکس